Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус
20 лв.
Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус : Поркетата е традиционно ястие широко разпространено в централна Италия. Тo изглежда като цяло прасе (с кожата), обезкостенo, осоленo и изпълненo с части от тялото на прасето. Месото се овкусява с чесън, черен пипер, розмарин, копър или други подправки, след което при пълно спазване на традицията, се завръзва на ръка с канап от естествени влакна от нашите майстори на поркета .Оставя се да престои и ароматизира в продължение на 12 часа, след което пънчето се пече в специална пещ при контролирано време и температура на два етапа : 1.В първия час при "по-агресивна" температура, за да направи свинската кожа хрупкава и ароматна; 2.Във втората фаза, при " по-ниска" температура, за да се поддържа меко и сочно месото. За производството си ние използваме предимно месо от женски свине, внимателно подбрани според спецификацията на италианската поркета .Поркетата се яде гореща или студена , нарязана на филийки като основно ястие, и като пълнеж
Трябва да влезете за да добавите коментар.
Публикувана на | 02 Aug 2015 |
Прегледана: | 639 пъти |
gretaletcheva (0.00)
17 Feb 2015
2
Име на фирмата: | LSU-2008 Ltd |
Лице за Контакти: | Грета Лечева |
Телефон: | 0888520030 |
Област: | Пазарджик |
Град: | Пазарджик |
Булстат: | 1234570000 |
Skype: | gretalet |
Адрес: | ул. Трапезица 6 |